Black Mirror, anunţat oficial de THQ Nordic

Autor: Cosmin Aionita | 21.08.2017
Black Mirror, anunţat oficial de THQ Nordic

Nu, nu este vorba despre popularul serial oferit de Netflix. Noul Black Mirror, abia dezvăluit de THQ Nordic, reprezintă o continuare şi, în acelaşi timp, o reimaginare a seriei de aventuri point and click cu acelaşi nume.

Din nou vom avea parte de o atmoferă apăsătoare, perfect adaptată genului gothic horror adventure, inspirată din scrierile unor autori de referinţă precum H.P. Lovecraft sau Edgar Allen Poe. Inspirat din bătrânele mecanici de tip point and click, gameplay-ul din noul Black Mirror va fi modernizat, urmând să se pună un accent important pe investigaţii şi interacţiunea cu spiritele de dincolo de mormânt.

Din fericire, povestea noului Black Mirror nu va fi direct legată de primele trei jocuri ale seriei, producătorii de la studioul King Art Games (The Book of Unwritter Tales, The Raven) dorindu-şi ca noul joc să fie accesibili şi celor nefamiliarizaţi cu aceste titluri.

Black Mirror urmează să fie lansat pe 28 noiembrie 2017, în versiuni pentru PC, Mac, PlayStation 4 şi Xbox One. Un demo jucabil urmează să fie prezentat în cadrul Gamescom 2017.

Black Mirror

Black MirrorBlack Mirror

Black MirrorBlack Mirror

Black Mirror

Urmărește Go4Games.ro pe Google News