Epic Mickey 2: The Power of Two – o nouă călătorie în lumea Disney

| 26.03.2012
Epic Mickey 2: The Power of Two - o nouă călătorie în lumea Disney

În urma succesului înregistrat de Epic Mickey (cu vânzări estimate de peste 2,5 milioane de exemplare, conform VGChartz), Disney a hotărât să le dea undă verde celor de la Junction Point Studios pentru a realiza o continuare. Astfel, vestitul designer Warren Spector şi echipa sa au dezvoltat Epic Mickey 2: The Power of Two, un sequel care va îmbunătăţi foarte multe aspecte ale jocului iniţial.

În primul rând, echipa de la Junction Point Studios a lucrat foarte mult pentru a corecta şi optimiza camera destul de „neastâmpărată” din primul Epic Mickey. Apoi, în The Power of Two se va pune un accent important pe latura muzicală a aventurii, coloana sonoră dinamică urmând să varieze în funcţie de acţiunile pe care Mickey le va executa în aventura sa.

Cea mai importantă noutate adusă însă de Epic Mickey 2 este opţiunea de a juca în mod cooperativ, un al doilea jucător având posibilitatea de a se alătura aventurii oricând pe parcursul acesteia. În timp ce personajul principal va rămâne şoricelul Mickey, cel de-al doilea jucător va avea ocazia să-l întruchipeze pe iepurele Oswald, un alt personaj clasic Disney.

O altă veste bună legată de acest sequel este faptul că, de această dată, jocul va fi portat pe mai multe platforme, şi nu doar pentru Nintendo Wii cum a fost cazul primului titlu al seriei. Astfel, Epic Mickey 2: The Power of Two va fi lansat în versiuni pentru Nintendo Wii, Xbox 360 şi PlayStation 3 (cu suport PS Move), de portarea pentru consolele HD ocupându-se cei de la Blitz Games.

Epic Mickey 2: The Power of Two este aşteptat în luna septembrie a acestui an. Până atunci, vă puteţi delecta cu primele imagini din joc, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News