Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered de la autorii Heavy Rain (UPDATE)

Autor: Cosmin Aionita | 29.01.2015
Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered de la autorii Heavy Rain (UPDATE)

Update: Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered este acum disponibil prin intermediul Steam, la un preţ de doar 8,99€. Cu această ocazie, Aspyr a lansat şi un trailer pentru această versiune remasterizată HD.


Studioul Quantic Dream şi-a făcut un nume în ultimii ani prin Heavy Rain sau Beyond: Two Souls, jocuri de aventură moderne (unii le-ar putea spune filme interactive) lansate exclusiv pentru consolele PlayStation 3. De altfel, Quantic Dream lucrează acum la un nou titlu exclusiv pentru PlayStation 4. Puţină lume ştie însă că studioul lui David Cage a lansat, în trecut, şi câteva jocuri similare pentru PC, precum Fahrenheit (Indigo Prophecy în Statele Unite ale Americii) sau Omikron: Nomad Soul.

Iată că Fahrenheit (2005) va fi readus în prim plan, prin intermediul unei versiuni remasterizate HD pentru PC şi dispozitive mobile (smartphones şi tablete). Aceasta va purta numele de Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered şi va fi realizată de Aspyr (studio şi publisher specializat în portarea jocurilor de pe PC/Windows pe Mac).

Fahrenheit Indigo Prophecy Remastered

Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered va fi bazat pe versiunea necenzurată a jocului iniţial, iar toate texturile au fost refăcute pentru a arată bine în rezoluţii HD. Mai mult, se va putea comuta între aspectul grafic original al jocului şi cel remasterizat HD prin apăsarea unui singur buton, oricând pe parcursul jocului. Schema de control, familiară pentru cei obişnuiti cu jocurile celor de la Quantic Dream, a fost adaptată pentru controllerele Sony şi Microsoft (cu alte cuvinte, veţi putea controla Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered pe PC exact cum se controlează şi Heavy Rain pe PlayStation 3, spre exemplu).

Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered va fi lansat pe 29 ianuarie 2015 pe Steam, atât pentru Windows PC, cât şi pentru Mac sau Linux. Iată şi cerinţele de sistem necesare pentru Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered:

OS: Windows 7, Windows 8
CPU: Intel Core i3, AMD A10
RAM: 4GB
Hard Disk: 15GB
Video: AMD Radeon HD 4450 / GeForce 8800 / Intel HD 4400
Controller: Xbox 360 gamepad, cu fir sau adaptor wireless

Fahrenheit Indigo Prophecy Remastered

Fahrenheit Indigo Prophecy RemasteredFahrenheit Indigo Prophecy Remastered

Fahrenheit Indigo Prophecy RemasteredFahrenheit Indigo Prophecy Remastered

Fahrenheit Indigo Prophecy Remastered

Urmărește Go4Games.ro pe Google News