Technobabylon, un nou joc de aventură point and click

Autor: Cosmin Aionita | 09.01.2015
Technobabylon, un nou joc de aventură point and click

Publisher-ul independent Wadjet Eye Games a dezvăluit Technobabylon, un nou joc de aventură point and click, dezvoltat în colaborare cu studioul Technocrat Games. Cei de la Wadjet Eye Games sunt specializaţi în domeniul jocurilor de aventură “old school”, în portoliul companiei regăsindu-se câteva titluri deja clasice: seria Blackwell, Gemini Rue, Resonance sau Primordia.

Povestea din Technobabylon va avea loc într-un viitor distopian, cu puternice elemente cyberpunk, în care ingineria genetică a devenit un lucru obişnuit, interacţiunea dintre oameni este redusa la minimum, fiind înlocuita de aşa-numitul drog Trance, iar oraşele sunt gestionate de o inteligenţă artificială botezată Central.

Jocul va beneficia de trei personaje principale: Charlie Regis (un agent al poliţiei secrete care cade victimă unui şantaj ce ameninţă viaţa propriilor copii), Latha Sesame (o dependentă de Trance, fără slujbă şi suferind de agorafobie, care devine ţinta unei tentative de asasinat), Max Lao (un ofiţer de caz cu o dilemă existenţială: să-şi aresteze sau nu propriul partener şi cel mai bun prieten?).

Technobabylon este aşteptat pe PC în primăvara acestui an.

Technobabylon

TechnobabylonTechnobabylon

TechnobabylonTechnobabylon

Technobabylon

Urmărește Go4Games.ro pe Google News