The Council, un nou adventure episodic

Autor: Cosmin Aionita | 28.12.2017
The Council, un nou adventure episodic

The Council este un nou joc adventure episodic dezvoltat de studioul independent Big Bad Wolf din Franţa. Spre deosebire însă de alte titluri similare, The Council promite şi câteva noutăţi semnificative.

Acţiunea jocului va începe în 1793, jucătorii urmând să intre în pielea lui Louis de Richet, un membru al unei societăţi secrete, invitat de misteriosul Lord Mortimer pe insula sa aflată în preajma ţărmurilor britanice. Pe lângă de Richet, la invitaţie răspund şi alte personalităţi de rang foarte înalt, cum ar fi Napoleon Bonaparte sau George Washington, preşedintele proaspăt formatelor State Unite ale Americii. Fiecare invitat însă are propria agenda ascunsă, de Richet fiind mult mai interesat de soarta mamei sale, dispărută pe insula lui Mortimer.

Gameplay-ul din The Council va fi bazat pe ceea ce producătorii numesc Social Influence System. În timpul confruntărilor cu alte personaje, de Richet va putea folosi skill-uri şi o serie limitată de resurse pentru a-şi impune punctul de vedere. O decizie, odată luată, va influenţa modul în care se va desfăşura povestea în continuare, iar jucătorul va fi răsplătit pentru înţelegerea modului în care gândesc interlocutorii săi, pentru descoperirea slăbiciunilor şi punctelor forte ale acestora, precum şi pentru modalitatea de pregătire a unei investigaţii.

Louis de Richtet va avea la dispoziţie o serie de skill-uri, 15 la număr, dintre care nu vor lipsi diplomaţia, ocultismul (necesar pentru a-ţi extinde cunoştinţele despre istorie şi ştiinţă) sau abilitatea de a investiga a unui veritabil detectiv. Acestea îi vor fi de folos atât în timpul conversaţiilor cu alte personaje, cât şi în alte situaţii din joc.

Primul episod din The Council, intitulat „The Mad Ones”, urmează să fie lansat în februarie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Întregul sezon va fi alcătuit din cinci episoade.

The CouncilThe Council

The CouncilThe Council

The CouncilThe Council

The CouncilThe Council

Urmărește Go4Games.ro pe Google News