Alien: Isolation, horror SF de la creatorii seriei Total War (UPDATE)

| 13.01.2014
Alien: Isolation, horror SF de la creatorii seriei Total War (UPDATE)

Update: Au fost lansate şi primele secvenţe de gameplay din Alien: Isolation, acestea demonstând încă o dată că jocul celor de la Creative Assembly nu are mai nimic în comun cu nefericitele shootere Aliens vs. Predator şi Aliens: Colonial Marines. Le puteţi urmări în întregime în materialul de mai jos, acesta fiind de asemenea bogat în informaţii despre povestea din Alien: Isolation.


Mai ţineţi minte ce am scris ieri, în ştirea legată de Daylight? Popularitatea genului de jocuri survival horror este în continuă creştere, lucru recunoscut acum şi de un publisher important precum SEGA. Aceştia tocmai au anunţat Alien: Isolation, un nou reprezentant al genului, dezvoltat de studioul Creative Assembly (autorii seriei Total War).

Alien: Isolation încearcă să recreeze atmosfera terifiantă din primul film al seriei Alien, eroina principală fiind de această dată Amanda Ripley, fiica eroinei din filme. Aflată în căutarea mamei sale, Amanda ajunge să fie izolată pe o navă spaţială, alături de un exemplar al rasei extraterestre xenomorf. Jocul nu va face uz de arme de foc, acţiunea fiind construită în jurul încercărilor Amandei de a supravieţui în faţa alien-ului.

Alien: Isolation va fi lansat spre sfârşitul anului 2014, pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360.

Alien Isolation

Urmărește Go4Games.ro pe Google News