Batman: Arkham Knight, sfârşitul poveştii Cavalerului Întunecat

| 05.03.2014
Batman: Arkham Knight, sfârşitul poveştii Cavalerului Întunecat

Prin intermediul celei mai recente ediţii a revistei GameInformer, Warner Bros. şi studioul Rocksteady au anunţat că se lucrează la Batman: Arkham Knight, un nou joc al seriei conceput special pentru consolele de nouă generaţie şi PC.

Arkham Knight face parte din „trilogia oficială”, alături de Batman: Arkham Asylum şi Batman: Arkham City, fiind realizat de aceeaşi echipă din spatele acestor două jocuri (Batman: Arkham Origins, jocul produs de studioul Warner Bros. din Montreal se pare că nu este luat în seamă). Mai mult, cei de la Rocksteady au confirmat faptul că Arkham Knight va pune punct seriei, studioul urmând să se orienteze în viitor către licenţe noi.

Povestea va avea loc după evenimentele din Arkham City, care au culminat cu moartea lui Joker. În lipsa unei ameninţări pe măsura lui Batman, Scarecrow reuneşte toţi răufăcătorii din Gotham într-o încercare finală de a elimina Cavalerul Întunecat. Din joc nu vor lipsi The Penguin, Two Face, Harley Quinn şi alţii. Rocksteady promit şi că un nou inamic al lui Batman îş va face debutul în Arkham Knight. Kevin Conroy se va întoarce în rolul lui Batman, alături de întreaga distribuţie de actori din jocurile precedente.

Acţiunea se va desfăşura şi de această dată într-un Gotham City extins, de cinci ori mai mare decât mediul de joc din Arkham City. Oraşul va fi împărţit în trei porţiuni principale şi nu vor exista timpi de încărcare atunci când se va intra sau se va ieşi din clădiri. Ca noutate absolută, Batman îşi va putea folosi Batmobilul, pe care îl va putea chema când are nevoie şi conduce pe străzile din Gotham.

Batman: Arkham Knight foloseşte cea mai nouă ediţie a motorului grafic Unreal Engine şi este conceput exclusiv pentru next gen şi PC, fără compromisurile necesare pentru a acomoda generaţiile vechi de console. Arkham Knight va fi lansat pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC în cursul anului 2014, cei care precomandă jocul urmând să primească DLC-ul Harley Quinn, în care vor putea încerca patru challenge maps din postura subalternei lui Joker.

Batman Arkham Knight

Urmărește Go4Games.ro pe Google News