Batman: Arkham Origins – noi imagini impresionante!

| 29.04.2013
Batman: Arkham Origins – noi imagini impresionante!

Warner Bros. Interactive Entertainment a oferi noi imagini din Batman: Arkham Origins, jocul de acţiune open world dezvoltat de studioul Warner Bros. din Montreal. Acestea prezintă un Batman mai tânăr, aflat la început de drum, precum şi trei dintre răufăcătorii care îi vor da de furcă Cavalerului Întunecat: Black Mask, Oswald Cobblepot şi Deathstroke.

Kevin Conroy, actorul al cărui glas se identifică deja cu Batman, nu-şi va face apariţia în Batman: Arkham Origins, producătorii dorind să recruteze un interpret mai tânăr, a cărei voce să evidenţieze perioada de început prin care trece eroul în acest joc.

Batman Arkham Origins

Acţiunea din Batman: Arkham Origins va fi plasată într-un Gotham City extins şi va conţine o poveste originală care se va desfăşura cu câţiva ani înaintea evenimentelor din Batman: Arkham Asylum şi Batman: Arkham City. Întrucât acţiunea are loc înainte de apariţia celor mai periculoşi criminali din Gotham City, Batman: Arkham Origins prezintă un Batman tânăr şi neexperimentat, care se va lupta cu infractorii pentru a deveni Cavalerul Întunecat.

Batman: Arkham Origins va fi lansat pe 25 octombrie 2013, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3 şi Nintendo Wii U.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News