Bethesda dezvăluie planurile pentru E3 2018

Autor: Cosmin Aionita | 12.04.2018
Bethesda dezvăluie planurile pentru E3 2018

Cu doar două luni rămase până la marele eveniment, Bethesda a dezvăluit data şi ora la care urmează să-şi susţina obişnuita conferinţă de presă anuală de la E3 2018. Astfel, prezentarea extinsă a celor de la Bethesda va prefaţa E3 2018, aceasta fiind programată pentru data de 11 iunie 2018, cu începere de la ora 4:30 dimineaţa (ora României).

După cum v-am obişnuit în ultimii ani, show-ul pe care Bethesda îl va susţine cu această ocazie va putea fi urmărit în direct chiar aici, pe Go4games. Pete Hines (Senior Vice President of Global Marketing and Communications în cadrul Bethesda) a lăsat să se înţeleagă că publisher-ul va avea foarte multe lucruri noi de prezentat la ediţia E3 din acest an, descriind perioada convenţiei dreptul un veritabil „Iad pe Pământ” pentru angajaţii companiei.

Această comparaţie poate fi considerată şi un mic teaser pentru unul dintre potenţialele proiecte pe care Bethesda se pregăteşte să le dezvăluie la E3 2018: un nou titlu al seriei DOOM. Pentru cei care nu sunt la curent cu istoria DOOM, cel de-al doilea joc din serie, lansat în 1994, a purtat subtitlul Hell on Earth, exact termenul folosit şi de Hines pentru a descrie prezentarea Bethesda din acest an.

Pe lângă un nou DOOM, alte zvonuri vorbesc despre dezvăluirea unui eventual The Elder Scrolls VI, precum şi despre un presupus RPG open-world cu tematică SF.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News