Bombshell revine cu un nou look

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 03.03.2015
Bombshell revine cu un nou look

3D Realms şi studioul Interceptor Entertainment au dezvăluit pentru a doua oară noul lor joc Bombshell. Conceput iniţial drept un nou titlu Duke Nukem, Bombshell a fost anunţat pentru prima dată în primăvara anului trecut, nefiind însă întâmpinat cu foarte mult entuziasm.

Studiul danez Interceptor Entertainment, responsabil şi pentru recenta reimaginare a clasicului first person shooter Rise of The Triad, a luat în considerare feedback-ul venit din partea comunităţii, schimbând în bine foarte multe dintre elementele lui Bombshell, pornind chiar de la design-ul personajului principal Shelly “Bombshell” Harrison.

Povestea din Bombshell este caracteristică unui joc de acţiune fără mari pretenţii: Shelly Harrison şi-a pierdut un braţ într-o încercare ratată de a dezamorsa o bombă de provenienţă extraterestră. Blamată pentru acest incident, Bombshell a fost concediată din Global Defence Force, fiind recrutată totuşi de o organizaţie militară privată.

Astfel, eroina a primit o nouă şansă: un braţ metalic construit din rămăşiţele materialelor găsite la locul exploziei. Pe parcursul jocului, Bombshell va lupta împotriva hoardelor de extratereştri ostili din rasa Kyrr, conduşi de maleficul om de ştiinţă Jadus Heskel, în încercarea disperată de a salva Preşedintele Statelor Unite ale Americii şi de a salva Pământul.

Bombshell

Cei de la 3D Realms şi Interceptor Entertainment promit o combinaţie de control precis caracteristic first person shooterelor, acţiune rapidă şi mecanici de RPG, abordată prin intermediul unei perspective isometrice.

Bombshell va fi lansat în 2015 pentru PC şi console (nefiind însă menţionate modelele vizate), fără a fi oferită însă o perioadă de lansare exactă pentru acest joc.

Bombshell

BombshellBombshell

BombshellBombshell

BombshellBombshell

Urmărește Go4Games.ro pe Google News