Darksiders: Warmastered Edition, disponibil acum pentru console

Autor: Cosmin Aionita | 23.11.2016
Darksiders: Warmastered Edition, disponibil acum pentru console

THQ Nordic, noul label al celor de la Nordic Games, a anunţat că Darksiders: Warmastered Edition, ediţia remasterizată a primului titlu din seria Darksiders, este acum disponibil în versiunile sale pentru console. Cu această ocazie, a fost lansat şi trailer-ul pe care îl puteţi viziona în continuare.

Darksiders: Wrath of War spune aventura lui War, primul călăreţ al Apocalipsei, care, acuzat fiind de pornirea unui război între Rai şi Iad, se întoarce pe Pământ pentru a-şi dovedi nevinovăţia. Pe lângă întreaga poveste adaptată pentru platformele moderne, Darksiders: Warmastered Edition promite o rezoluţie nativă 1080p (4K pentru PC şi PS4 Pro), detaliu dublu pentru toate texturile din joc, îmbunătăţiri ale procesului de renderizare, calitate sporită a umbrelor din joc, efecte de post procesare, precum şi un framerate constant de 60fps în cazul versiunilor pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. În schimb, Darksiders: Warmastered Edition pentru Nintendo WiiU rulează la doar 30 de cadre pe secundă.

Darksiders: Warmastered Edition este disponibil acum pentru PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Wii U, urmând ca versiunea de PC să-şi facă apariţia pe 29 noiembrie 2016.

Darksiders Warmastered Edition

Urmărește Go4Games.ro pe Google News