Dishonored – primul trailer oficial şi noi imagini

| 18.04.2012
Dishonored – primul trailer oficial şi noi imagini

Dishonored, cel mai nou titlu al celor de la Arkane Studios (Arx Fatalis, Dark Messiah of Might and Magic), este un joc de acţiune şi aventură ceva mai special, producătorii preferând perspectiva first person.

Dishonored nu va fi însă un simplu shooter: cei de la Arkane promit un hibrid care să exploateze o gamă cât mai largă de posibilităţi: infiltrări spectaculoase, instalarea de capcane ce pot elimina simultan mai mulţi inamici, o lume pe care cel care joacă o influenţează prin deciziile sale de gameplay. Teoretic, Dishonored se doreşte a fi un veritabil simulator de asasinate în care jucătorul are libertate totală în ceea ce priveşte metoda pe care doreşte să o folosească pentru a ucide.

Pentru a exemplifica şi mai bine viziunea lor asupra lui Dishonored, Arkane şi Bethesda au lansat un prim trailer al jocului, realizat în intregime din secvenţe CGI (prerenderizate). Astfel, chiar dacă trailerul nu conţine gameplay propriu-zis, ne putem contura o imagine mult mai exactă despre universul în care se va desfăşura Dishonored: vei intra in rolul gărzii de corp a fostei Împărătese, acuzate pe nedrept de uciderea acesteia.

Nume importante îşi aduc aportul la dezvoltarea lui Dishonored: Raphael Colantonio (fondatorul studioului Arkane) şi Harvey Smith (una dintre minţile creative din spatele primelor două jocuri Deus Ex) sunt directorii de creaţie ai acestui joc, în timp ce Viktor Antonov, omul responsabil pentru crearea oraşului City 17 din Half-Life 2, se ocupă de creionarea universului din acest nou titlu.

Dishonored va fi lansat în cursul lui 2012, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3. De asemenea, în galeria de mai jos puteţi admira cele mai noi imagini din jocul celor de la Arkane Studios.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News