Dying Light – tainele parkour-ului printre morţii vii

Autor: Cosmin Aionita | 22.01.2015
Dying Light – tainele parkour-ului printre morţii vii

Techland şi publisher-ul Warner Bros. Interactive Entertainment au publicat un nou video promoţional pentry Dying Light, prezentând de această dată colaborarea dintre studioul polonez şi coregraful David Belle, inventatorul conceptului de parkour. În plus, în secvenţele de mai jos puteţi urmări câteva clipuri de gameplay noi din Dying Light, rulând la 60 de cadre pe secundă (alegeţi opţiunea de redare 1080p60fps).

Dying Light va combina elementele de survival horror cu cele de parkour, folosind o perspectivă first person, precum şi un ciclu noapte-zi capabil să aducă o nouă dinamică în gameplay: în timpul zilei, jucătorii vor putea supravieţui mai uşor, morţii vii preferând să stea departe de lumina soarelui; în schimb, noaptea zombies vor ieşi la vânătoare, devenind mult mai agresivi. Cei care plasează o precomandă pentru Dying Light vor primi modul de joc Be The Zombie.

În cadrul modului Be The Zombie, jucătorii vor putea invada sesiunile de joc ale prietenilor sub forma unui Night Hunter, un zombie extrem de puternic ce va beneficia de o serie de abilităţi letale. Este vorba despre un mod multiplayer asimetric, in care jucătorii-zombie vor încerca să-i elimine pe cei umani.

Dying Light va fi disponibil în Europa pe 27 ianuarie 2015, sub formă de download digital, pentru PC, Xbox One şi PlayStation 4. Versiunea pe disc a jocului va fi lansată la o dată ulterioară, nespecificată încă.

Dying Light

Urmărește Go4Games.ro pe Google News