Far Cry: Primal, open world în Epoca de Piatră

Autor: Cosmin Aionita | 07.10.2015
Far Cry: Primal, open world în Epoca de Piatră

Ubisoft a dezvăluit Far Cry: Primal, primul joc al seriei a cărui acţiune va avea loc în Epoca de Piatră. Jucătorii vor intra în pielea lui Takkar, un vânător experimentat, ultimul rămas în viaţă din tribul său, iar povestea se va desfăşura în tărâmul Oros, cu peste 10 000 de ani înaintea erei noastre.

Aici, Takkar va avea un singur scop: supravieţuirea. Pentru a reuşi să rămână în viaţă, eroul va trebui să lupte împotriva pericolelor de tot felul, de la mamuţi imenşi, la tigri cu dinţi sabie şi până la alte triburi de oameni. În aventura sa, Takkar va fi nevoit să vâneze pentru a mânca, să descopere şi să stăpânească focul, să se apere de prădători, dar şi să-şi construiască propriile arme şi unelte din oasele animalelor doborâte.

Far Cry: Primal promite să fie o aventură single player de proporţii, jocul fiind dezvoltat de studioul Ubisoft Montreal, în colaborare cu Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai şi Ubisoft Kiev.

Far Cry: Primal va fi lansat pe 23 februarie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Ediţia pentru PC va fi disponibilă mai târziu, în cursul lunii martie 2016.

Far Cry Primal

Far Cry PrimalFar Cry Primal

Far Cry Primal

Urmărește Go4Games.ro pe Google News