God of War – dată de lansare, trailer nou şi ediţii speciale

Autor: Cosmin Aionita | 24.01.2018
God of War - dată de lansare, trailer nou şi ediţii speciale

După cum era de aşteptat, Sony Interactive Entertainment a dezvăluit data de lansare a noului joc God of War, Kratos urmând să se întoarcă „la datorie” începând cu 20 aprilie 2018. Cu această ocazie a fost lansat şi un nou trailer pentru God of War, care oferă câteva detalii suplimentare legate de povestea jocului, precum şi o serie nouă de imagini, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos.

De asemenea, au fost dezvăluite ediţiile speciale God of War ce vor fi disponibile pe piaţa europeană. Vom avea parte de obişnuita ediţie dedicată colecţionarilor (God of War Collector’s Edition), care, pe lângă o statuetă înaltă de 23cm înfăţisându-i pe Kratos şi pe fiul acestuia Atreus, va include şi o hartă a lumii de joc realizată din material textil, două mini-sculpturi, ambalaj metalic pentru joc, precum şi restul bonusurilor din imaginea de mai jos.

God of War Collector's Edition

Cei care nu caută neapărat un pachet atât de stufos precum Collector’s Edition, dar nu se mulţumesc nici cu ediţia standard, vor putea alege God of War Limited Edition. Aceasta va păstra ambalajul metalic pentru discul jocului şi va include şi o carte cu artwork-uri din noul God of War, alături de o serie de bonusuri digitale, după cum puteţi vedea mai jos.

God of War Limited Edition

Dacă preferaţi jocurile în format digital, puteţi apela la God of War Digital Deluxe Edition, care, pe lângă jocul propriu-zis, va oferi cartea cu artwork-uri şi o revistă de benzi desenate (ambele în format digital), alături de item-urile in-game Death’s Vow Set şi Exile’s Guardian Shield, precum şi o temă dinamică pentru interfaţa consolei PlayStation 4. God of War Digital Deluxe Edition poate fi precomandat chiar acum, prin intermediul PlayStation Store, la preţul de 269,90 lei.

God of War Digital Deluxe Edition

God of War urmează să fie lansat pe 20 aprilie 2018, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

God of WarGod of War

God of WarGod of War

God of WarGod of War

God of WarGod of War

God of War

Urmărește Go4Games.ro pe Google News