God of War – ediţie de colecţie şi noi clipuri despre joc

Autor: Cosmin Aionita | 21.01.2018
God of War - ediţie de colecţie şi noi clipuri despre joc

Deşi Sony Interactive Entertainment preferă încă să ne ţină în ceaţă în privinţa datei de lansare pentru noul God of War, lanţul de magazine GameStop din America de Nord deja oferă la precomandă versiunea de colecţie a jocului. Botezată God of War Stone Mason Edition, puteţi admira conţinutul acesteia în imaginea de mai jos, pachetul fiind oferit la precomandă în schimbul unui preţ de 149,99$ pe site-ul GameStop.

God of War

Totuşi, nu ar trebui să vă entuziasmaţi în legătură cu acest Stone Mason Edition: am primit confirmarea din partea PlayStation România că această ediţie de colecţie a jocului nu va fi lansată şi în Europa (deci nici în ţara noastră). În schimb, pentru bătrânul continent, Sony plănuieşte alte ediţii speciale ale jocului God of War, despre care vom afla detalii în viitorul apropiat.

De asemenea, colegii de la GameInformer continuă seria de materiale dedicate lui God of War, jocul celor de la studioul Sony Santa Monica aflându-se pe coperta celei mai recente ediţii a acestei reviste. Astfel, din clipurile de mai jos puteţi afla detalii suplimentare despre punctul în care s-a ajuns cu dezvoltarea jocului (aproape de final), despre tranziţia de la mitologia greacă către cea nordică, precum şi despre noul sistem de luptă al jocului.

God of War este aşteptat în prima parte a anului 2018, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News