Injustice: Gods Among Us primeşte demo şi un nou trailer

| 01.04.2013
Injustice: Gods Among Us primeşte demo şi un nou trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment şi NetherRealm Studios au anunţat că iubitorii de jocuri de lupte vor putea încerca Injustice: Gods Among Us începând de mâine. Jocul va primi o versiune demonstrativă, pe care doritorii o vor putea descărca folosind serviciile PlayStation Network (PS3) şi Xbox Live Marketplace (Xbox 360).

Această versiune demo gratuită va oferi acces la trei dintre luptătorii din jocul final: Batman, Wonder Woman şi Lex Luthor, precum şi la arena din Gotham City. Demo-ul va fi lansat pe 2 aprilie (PSN US) şi 3 aprilie (PSN Europa şi Xbox Live). Pentru a sărbători cum se cuvine acest anunţ, a fost lansat şi un nou trailer al jocului, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Injustice: Gods Among Us este un joc de lupte ce aruncă în arenă cele mai cunoscute personaje din universul DC Comics. Eroii sunt împărţiţi în două categorii: cei bazaţi pe super-puteri (cum ar fi Superman sau The Flash) şi cei care luptă cu ajutorul gadget-urilor (Batman sau Harley Quinn). De asemenea, producătorii promit numeroase moduri de interacţiune cu mediul înconjurător.

Injustice: Gods Among Us va fi lansat pe 19 aprilie 2013, pentru PlayStation 3, Xbox 360 şi Nintendo Wii U.

Injustice Gods Among Us

Urmărește Go4Games.ro pe Google News