Just Cause 4 – Story Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 11.10.2018
Just Cause 4 – Story Trailer

Square Enix şi Avalanche Studios au publicat un nou trailer spectaculos pentru Just Cause 4, dezvăluind astfel câteva dintre elemente ce stau la baza poveştii din joc: fostul agent Rico Rodriguez călătoreşte până pe insula Solis pentru a desluşi, în stilul său caracteristic, misterul morţii tatălui său.

Insula Solis va reuni patru tipuri de decor: păduri luxuriante, câmpii întinse, peisaje montane şi deşert. Toate vor beneficia de această dată de propriile tipuri de efecte meteorologice, redate corect atât din punct de vedere vizual, cât şi în ceea ce priveşte simularea fizică. Cireaşa de pe tort va fi reprezentată de tornade, pe care eroul Rico Rodriguez le va putea înfrunta cu ajutorul echipamentului din dotare: paraşuta, costumul de zbor şi, bineînţeles, nelipsitul grapling hook, care va putea fi personalizat acum după dorinţa jucătorilor.

Just Cause 4 este realizat cu ajutorul noului motor grafic APEX Engine, pe care cei de la Avalanche Studios îl folosesc şi pentru a crea viitorul RAGE 2.

Just Cause 4 va fi lansat pe 4 decembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Just Cause 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News