Mortal Kombat 11 – ce vom putea încerca în cadrul sesiunii Closed Beta

Autor: Cosmin Aionita | 22.03.2019
Mortal Kombat 11 – ce vom putea încerca în cadrul sesiunii Closed Beta

Warner Bros. Interactive şi NetherRealm Studios au oferit detalii suplimentare despre sesiunea de testare Closed Beta pentru Mortal Kombat 11, ce urmează să se desfăşoare în cursul săptămânii viitoare.

Astfel, jucătorii ce vor lua parte la sesiunea beta pentru Mortal Kombat 11 vor putea lupta online alături de cinci dintre personajeScorprion, Skarlet, Baraka, Jade şi Kabal – şi vor putea testa noul sistem de personalizare a luptătorilor. De asemenea, beta-ul va oferi şi o mostră a modului de joc single player Towers of Time, în care jucătorii îşi vor putea testa forţele într-o serie de challenge-uri speciale.

Pentru a dobândi acces la beta-ul pentru Mortal Kombat 11, doritorii trebuie să plaseze o precomandă pentru jocul celor de la NetherRealm Studios, sesiunea de testare urmând să se desfăşoare exclusiv pe consolele PlayStation 4 şi Xbox One. În cazul jucătorilor din România, beta-ul Mortal Kombat 11 va începe miercuri, 27 martie 2019, la ora 17:00 şi se va încheia luni, 1 aprilie, la ora 9:59.

Pentru a accesa confruntarile online din acest beta Mortal Kombat 11, participanţii la test vor avea nevoie de abonamente active PlayStation Plus (PS4) sau Xbox Live Gold (Xbox One). Acesta subscripţii nu vor fi necesare pentru a accesa sistemul de personalizare a luptătorilor sau modul de joc Towers of Time.

Mortal Kombat 11 va fi lansat pe 23 aprilie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Jocul urmează să-şi facă apariţia şi într-o versiune pentru Nintendo Switch.

Mortal Kombat 11 Beta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News