Nioh – demo la sfârşitul acestei luni, lansare confirmată pentru 2016

Autor: Cosmin Aionita | 06.04.2016
Nioh - demo la sfârşitul acestei luni, lansare confirmată pentru 2016

Publisher-ul japonez Koei Tecmo a adus noi veşti legate de Nioh, jocul de acţiune pentru PlayStation 4 dezvăluit cu ocazia Tokyo Game Show 2015. Astfel, după o perioadă de dezvoltare destul de zbuciumată (jocul, în diferite forme ale sale, s-a aflat în lucru în studioul celor de la Team Ninja pentru mai bine de un deceniu), a fost confirmat faptul că Nioh va fi într-adevăr lansat în cursul acestui an.

Mai mult, Koei Tecmo a anunţat că jocul celor de la Team Ninja va beneficia de o versiune alpha demonstrativă, care va fi pusă la dispoziţia jucătorilor, gratuit, la sfârşitul acestei luni. Astfel, în intervalul 26 aprilie – 5 mai, doritorii vor putea descărca demo-ul Nioh prin intermediul PlayStation Store. Jucătorii capabili să ducă la bun sfârşit un stagiu din acest demo vor primi acces la pachetul DLC The Maqrk of The Conquerer pentru versiunea full a jocului.

Acţiunea din Nioh va avea loc într-o perioadă de război civil, în vechea Japonie, producătorii promiţând o îmbinare a elementelor ce ţin de folclorul nipon – samurai vs. creaturi supranaturale – cu tehnicile de luptă cu sabia caracteristice samurailor. Team Ninja, studioul din spatele acestui joc, are la activ seria Ninja Gaiden, cei care au văzut deja Nioh în acţiune caracterizându-l drept o combinaţie între titlurile acestei serii şi câteva dintre mecanicile de joc caracteristice lui Dark Souls.

Nioh va fi lansat în cursul lui 2016, exclusiv pentru PlayStation 4.

Nioh

NiohNioh

Urmărește Go4Games.ro pe Google News