Nou joc Star Wars de la Electronic Arts şi Respawn Entertainment

Autor: Cosmin Aionita | 06.05.2016
Nou joc Star Wars de la Electronic Arts şi Respawn Entertainment

După cum ştim deja, Electronic Arts a primit acordul din partea celor de la Disney pentru a produce jocuri video din seria Star Wars. Zis şi făcut: Star Wars Battlefront a fost lansat în toamna anului trecut, bucurându-se de un succes imens, cu peste 11 milioane de exemplare comercializate până în prezent (conform VGChartz); de asemenea, a fost confirmat faptul că Visceral Games (studioul din spatele seriei Dead Space), împreună cu Amy Hennig (seria Legacy of Kain, seria Uncharted), lucrează la un nou titlu action/adventure în universul Star Wars.

Ei bine, prin vocea lui Patrick Söderlund, vicepreşedinte executiv al EA Studios, publisher-ul a confirmat că studioul Respawn Entertainment (Titanfall) lucrează la rândul său la un nou titlu third person action/adventure în universul Star Wars. Echipa de producţie a acestui joc este condusă de Stig Asmussen, nimeni altul decât game director-ul din spatele extrem de spectaculosului God of War III. Noul joc Star Wars de la Respawn Entertainment urmează să fie realizat folosind motorul grafic Unreal Engine 4.

Astfel, Respawn Entertainment se alătură celorlalte studiouri din cadrul Electronic Arts care lucrează la titluri din franciza Star Wars: Visceral Games, DICE, Capital Games, BioWare şi Motive.

Star Wars

Urmărește Go4Games.ro pe Google News