Project: Mara, un nou joc experimental de la creatorii seriei Hellblade

Autor: Cosmin Aionita | 23.01.2020
Project: Mara, un nou joc experimental de la creatorii seriei Hellblade

Studioul Ninja Theory se află pe cai mari, după ce a fost recent achiziţionat de Microsoft, devenind parte a Xbox Game Studios. După ce a dezvăluit, la The Game Awards 2019, Senua’s Saga: Hellblade II, Ninja Theory continuă sa inoveze, anunţând un nou joc: Project: Mara.

Conform producătorilor, este vorba despre un titlu experimental, ce va încerca să descopere noi moduri de relata o poveste. Aşa cum Hellblade: Senua’s Sacrifice a pus un accent deosebit pe afecţiunile psihice de care suferea personajul principal, Project: Mara se va concentra pe terorile pe care oamenii şi le pot crea în propriile minţi. De această dată, vom avea de-a face cu un joc ancorat în realitate, bazat pe experienţe reale şi cercetare amănunţită, un titlu experimental în care vom regăsi un singur personaj şi un singur mediu de joc, restrâns.

Project: Mara se alătură astfel proiectelor pe care Ninja Theory le are în desfăşurare, alături de Senua’s Saga: Hellblade II, The Inside Project (un proiect de cercetare şi dezvoltare, ce îşi propune să folosească metodele utilizate de obicei în gaming pentru a îmbunătăţi traiul de zi cu zi al oamenilor) şi Bleeding Edge, un joc multiplayer ce urmează să fie lansat pe 24 martie 2020, în ediţii pentru Xbox One şi PC (Windows 10).

Nu au fost anunţate încă detalii despre platformele pe care Project: Mara urmează să-şi facă apariţia, cel mai probabil Xbox Series X şi PC, şi nici despre o eventuală perioadă de lansare.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News