Red Dead Redemption 2 vine pe două discuri, fără versiune pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 23.10.2018
Red Dead Redemption 2 vine pe două discuri, fără versiune pentru PC

După publicarea de către Rockstar Games a necesităţilor de stocare aferente versiunilor de PlayStation 4 (99GB) şi de Xbox One (107GB) ale jocului, evident că toţi ne-am întrebat dacă Red Dead Redemption 2 va fi livrat pe două discuri (un disc Blu-ray pentru consolele actuale având posibilitatea de a înmagazina “doar” 50GB de date) sau dacă Rockstar va prefera soluţia unui singur disc, acompaniat de un update imens ce ar trebui realizat înainte de pornirea jocului.

Coperta ediţiei japoneze a venit cu un răspuns preliminar, confirmând că, în Ţara Soarelui Răsare, jocul celor de la Rockstar Games va fi livrat pe două discuri. Totuşi, nu tot ce este valabil pe tărămurile nipone se aplică şi în occident, japonezii având propriile obiceiuri, dependenţa de mediul online nefiind atât de prezentă în titlurile dedicate acestei pieţe precum în vest. Din fericire, acum avem confirmarea că, într-adevar, Red Dead Redemption 2 va fi livrat pe două discuri Blu-ray şi în versiunile vestice ale jocului. Mai jos avem dovada foto că jocul celor de la Rockstar va necesita un install iniţial, realizat folosind “Install Disc”-ul, ce va trebui schimbat apoi cu “Play Disc”, necesar pentru rularea sa propriu-zisă.

În altă ordine de idei, ţineţi minte zvonurile legate de eventuala versiune de PC a jocului Red Dead Redemption 2, a cărei listare a apărut pe site-ul lanţului de magazine Media Markt? Ei bine, reprezentanţii Media Markt le-au infirmat, recunoscând că listarea lor este momentan doar un place holder, acest produs nefiind confirmat sau anunţat în vreun fel de Rockstar Games. Cei de la Media Markt sunt însă încrezători că acest lucru se va întâmpla la un moment dat, iar de aici a rezultat şi decizia de a adăuga totuşi o pagină dedicată acestei versiuni (încă) fictive.

Şi, pentru a încheia articolul într-o notă pozitivă, cu doar câteva zile înainte de lansarea lui Red Dead Redemption 2, şi-au făcut apariţia şi câteva secvenţe de gameplay noi din joc, “scăpate” pe Internet de un binevoitor. Le puteţi viziona mai jos.

Red Dead Redemption 2 este aşteptat pe 26 octombrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News