Spider-Man – dată de lansare, trailer, imagini şi ediţie de colecţie

Autor: Cosmin Aionita | 05.04.2018
Spider-Man - dată de lansare, trailer, imagini şi ediţie de colecţie

După cum a fost promis, Sony Interactive Entertainment, Marvel Entertainment şi studioul Insomniac Games au dezvăluit mult aşteptata dată de apariţie pentru jocul Spider-Man: acesta va fi lansat, în exclusivitate pentru PlayStation 4, pe 7 septembrie 2018. Odată cu acest anunţ, avem parte şi de un nou scurt trailer, disponibil în continuare, dar şi de câteva imagini noi, ataşate mai jos.

Cu această ocazie, a fost dezvăluit şi artwork-ul oficial ce îşi va face apariţia pe coperta Spider-Man, dar şi ediţiile speciale ale jocului. Astfel, cei care preferă distribuţia digitală vor putea apela la Spider-Man Digital Deluxe Edition (disponibil la precomandă aici), care va include, pe lângă jocul de bază, şi seria de conţinut suplimentar The City That Never Sleeps (Season Pass-ul jocului, ce va oferi trei capitole de poveste suplimentare, cu noi misiuni, noi personaje şi noi inamici de înfruntat).

Pentru colecţionarii pasionaţi, va exista pachetul fizic Spider-Man Collector’s Edition, care va include, pe lângă tot conţinutul din Digital Deluxe Edition, un ambalaj metalic de tip Steelbook pentru disc, un mini artbook realizat de Titan Books, o statuetă Spider-Man realizată de Gentle Giant, precum şi un autocolant Spider-Man.

Spider-ManSpider-Man

Indiferent de ediţia pe care alegeţi să o precomandaţi, veţi primi, ca bonus, câteva item-uri digitale, cum ar fi costume suplimentare pentru Spider-Man, un gadget Spider-Drone, un avatar de PSN, o temă de PlayStation 4, precum şi câteva skill point-uri suplimentare in-game, pentru a debloca abilităţile lui Spidey mai rapid.

Spider-Man va fi lansat pe 7 septembrie 2018, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Spider-Man

Spider-ManSpider-Man

Urmărește Go4Games.ro pe Google News