Star Wars: Battlefront – detalii, imagini şi primul trailer (UPDATE)

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 21.04.2015
Star Wars: Battlefront – detalii, imagini şi primul trailer (UPDATE)

Update: A fost lansat şi primul episod al unei serii de Developer Diary-uri dedicate jocului Star Wars: Battlefiont. Este vorba despre un scurt documentar în care membrii studioului producător DICE evidenţiază autenticitatea jocului, acesta fiind realizat în strânsă colaborare cu Lucasfilm.


Weekend-ul ce tocmai s-a încheiat a reprezentat un moment unic pentru fanii prezenţi la convenţia Star Wars Celebration. Nu numai că aceştia au avut ocazia de a urmări, în premieră, un nou teaser pentru al şaptelea film al seriei – Star Wars: The Force Awakens, dar au fost şi martorii dezvăluirii oficiale a primului trailer pentru Star Wars: Battlefront, noul joc pregătit de Electronic Arts şi studioul DICE (responsabil pentru seria Battlefield).

Star Wars: Battlefront va fi la rândul său un joc de acţiune multiplayer, în care până la 40 de jucători se vor putea înfrunta în acelaşi timp în bătălii inspirate din trilogia iniţială a filmelor Star Wars. Astfel, în Battlefront vor fi reproduse confruntările epice ale seriei de pe planetele Hoth, Tatooine sau Sullust, jucătorii urmând să aibă posibilitatea de a întruchipa, pe lângă forţele de bază ale Rebeliunii sau ale Imperiului, şi eroi precum Darth Vader sau Boba Fett. Şi, pentru că avem de-a face totuşi cu un joc realizat de DICE, vor exista şi o sumedenie de vehicule (speeder bikes, X-Wings, TIE Fighters etc.) ce vor putea fi controlate pe câmpul de luptă.

Star Wars: Battlefront nu va avea o campanie single player propriu-zisă, însă va oferi o serie de misiuni independente pentru cei care doresc să joace de unii singuri. Acestea vor putea fi abordate şi în mod cooperativ, fie online, fie local, pe aceeaşi consolă, în mod splitscreen. Star Wars: Battlefront este construit folosind motorul grafic Frostbite şi producătorii promit că va rula cu 60 de cadre pe secundă pe toate cele trei platforme pe care jocul urmează să fie lansat: PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Star Wars: Battlefront va fi lansat pe 17 noiembrie 2015 în America de Nord, 19 noiembrie 2015 în Europa continentală şi 20 noiembrie 2015 în Regatul Unit al Marii Britanii. Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Star Wars: Battlefront vor avea acces începând cu 1 decembrie 2015 la pachetul DLC Battle of Jakku (locaţie ce-şi va face debutul în noul film Star Wars: The Force Awakens). O săptămână mai târziu, pe 8 decembrie 2015, toţi posesorii jocului vor primi acest pachet DLC în mod gratuit. Star Wars: The Force Awakens va avea premiera în cinematografe pe 18 decembrie 2015.

Star Wars Battlefront

Star Wars BattlefrontStar Wars Battlefront

Star Wars BattlefrontStar Wars Battlefront

Star Wars Battlefront

Urmărește Go4Games.ro pe Google News