Tekken 7 soseşte în 2017 pe console şi PC

Autor: Cosmin Aionita | 17.06.2016
Tekken 7 soseşte în 2017 pe console şi PC

Bandai Namco Entertainment Europe a anunţat la E3 2016 că Tekken 7 va fi lansat, pe lângă PlayStation 4, şi pe Xbox One, dar şi pe PC, pentru prima dată în istoria francizei.

Cu mai mult de 45 milioane de jocuri vândute în întreaga lume şi o comunitate uriaşă de fani, Tekken rămâne una dintre cele mai populare serii de jocuri de fighting, anul acesta sărbătorind 20 de ani de existenţă.

Tekken 7 va include peste 30 de personaje (dintre care unele noi), printre acestea regăsindu-se şi un invitat special: Akuma din seria Street Fighter. Demonul cunoscut pentru tehnica sa care încorporează mişcări ”shoto” pare să aibă legături misterioase cu Kazumi, soţia lui Heihach. Prin rezolvarea acestui mister jucătorii vor afla adevărata poveste a familiei Mishima.

Pentru prima dată în istoria seriei, conflictul dintre Mishima Zaibatsu şi G Corporation va fi redat folosind Unreal Engine 4. Astfel, Bandai Namco Studios promite un Story Mode memorabil, ce va combina scenele de luptă cu secvenţe cinematice spectaculoase.

Pentru a sărbători anunţul lansării lui Tekken 7 pe Xbox One, Tekken Tag Tournament 2 poate fi descărcat gratuit pentru o perioadă limitată de utilizatorii cu abonamente Xbox Live Gold până pe 21 iunie 2016, ora 12:00 CEST. Jocul poate fi descărcat atât de pe console Xbox One, cât şi de pe console Xbox 360, respectiv de pe pagina Xbox.com. Tekken Tag Tournament 2 este un joc pentru Xbox 360, dar poate fi jucat şi pe Xbox One prin funcţia ”backwards compatibility”.

Tekken 7 va fi lansat la începutul lui 2017 pe PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Tekken 7

Tekken 7Tekken 7

Tekken 7Tekken 7

Tekken 7Tekken 7

Tekken 7Tekken 7

Tekken 7Tekken 7

Tekken 7Tekken 7

Urmărește Go4Games.ro pe Google News