The Last of Us va fi lansat în primăvara lui 2013?

| 05.12.2012
The Last of Us va fi lansat în primăvara lui 2013?

IGN a publicat o fotografie primită de la un cititor, în care poate fi admirat un cupon de pre-comandă pentru The Last of Us, survival horror-ul aflat în dezvoltare la studiourile Naughty Dog (autorii seriei Uncharted). Este vorba despre cupoanele folosite de lanţul de magazine Walmart, pe care este publicată o informaţie extrem de interesantă: The Last of Us urmează a fi lansat în primăvara anului viitor.

The Last of Us

Deşi Sony nu a confirmat această informaţie, preferând să menţioneze că nu comentează pe marginea speculaţiilor, începe să se formeze o imagine destul de clară asupra strategiei companiei pentru anul 2013. Astfel, titlurile mari pentru PS3, precum God of War: Ascension (martie 2013), Beyond: Two Souls (ultimele zvonuri indică că jocul va fi lansat luna mai 2013) şi The Last of Us (primăvara 2013?) sunt aşteptate în prima jumătate a anului, iar cea de-a două parte a lui 2013 pare a fi rezervată lansării unei noi generaţii de console PlayStation şi titlurilor aferente acesteia.

The Last of Us spune povestea eroilor Ellie şi Joel, doi supravieţuitori într-o lume distrusă de o maladie necruţătoare, răspândită prin intermediul unor furnici infectate. Conform producătorilor, The Last of Us foloseşte elemente de survival horror şi acţiune pentru a spune o poveste ce ar trebui să revoluţioneze domeniul experienţelor cinematice din jocurile video.

The Last of Us va primi un nou trailer în acest weekend, cu ocazia decernării premiilor Video Game Awards 2012.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News