Uncharted: The Lost Legacy, dezvăluit oficial la PlayStation Experience 2016

Autor: Cosmin Aionita | 04.12.2016
Uncharted: The Lost Legacy, dezvăluit oficial la PlayStation Experience 2016

După anunţarea DLC-ului multiplayer Uncharted 4: Survival, întreaga comunitate se aştepta ca, la PlayStation Experience 2016, studioul Naughty Dog să dezvaluie şi DLC-ul single player pentru Uncharted 4, promis încă dinainte de apariţia jocului pe piaţă. Din fericire, creatorii seriei Uncharted au făcut chiar mai mult decât atât, prezentând, în premieră, Uncharted: The Lost Legacy, un nou joc de sine stătător plasat în universul seriei Uncharted.

Având în vedere ca aventurile lui Nathan Drake s-au încheiat în Uncharted 4, The Lost Legacy va aduce în prim plan un nou cuplu de personaje principale: Chloe Frazier, pe care fanii seriei au îndrăgit-o în Uncharted 2 şi Nadine Ross, unul dintre antagoniştii din Uncharted 4. Cele două eroine vor călători până în munţii Ghats de Vest din India, în încercarea de a recupera colţul de fildeş al lui Ganesh, zeul cu cap de elefant.

The Lost Legacy s-a născut din dorinţa celor de la Naughty Dog de a realiza un capitol suplimentar de poveste pentru Uncharted 4, dimensiunile proiectul depăşind însă aşteptările iniţiale. Astfel, Uncharted: The Lost Legacy promite să fie o aventură completă, cu o durată de joc mai lungă decât Left Behind (DLC-ul single player lansat pentru The Last of Us), dar mai scurt decât campania principală din Uncharted 4. La fel ca în cel mai recent joc al seriei, şi The Lost Legacy va beneficia de niveluri vaste şi perioade de explorare extinse.

Mai mult, Uncharted: The Lost Legacy va putea fi descărcat gratuit de cei care au achiziţionat ediţia Uncharted 4 Digital Deluxe Edition sau Explorer’s Pack (Season Pass) pentru Uncharted 4: A Thief’s End, înlocuind astfel DLC-ul single player promis iniţial. Acestea vor mai fi disponibile pentru achiziţie doar până la data de 13 decembrie, la preţurile de 279,90 lei (Digital Deluxe Edition), respectiv 112 lei (Explorer’s Pack) prin PlayStation Store. La momentul lansării, programată pentru 2017, Uncharted: The Lost Legacy va fi disponibil şi în format fizic, pe disc, exclusiv pentru PlayStation 4 şi PlayStation 4 Pro.

Uncharted: The Lost Legacy

Uncharted: The Lost LegacyUncharted: The Lost Legacy

Uncharted: The Lost LegacyUncharted: The Lost Legacy

Uncharted: The Lost LegacyUncharted: The Lost Legacy

Urmărește Go4Games.ro pe Google News