Until Dawn revine la Gamescom 2014: horror pentru PS4

Autor: Cosmin Aionita | 13.08.2014
Until Dawn revine la Gamescom 2014: horror pentru PS4

În cadrul conferinţei ţinute de Sony la Gamescom 2014 a fost anunţat un nou joc exclusiv pentru PlayStation 4: horror-ul Until Dawn. Acesta nu era tocmai o noutate pentru fanii PlayStation, jocul fiind anunţat acum doi ani pentru PS3 şi PlayStation Move.

Între timp însă multe lucruri s-au schimbat, aşa că producătorii de la Supermassive Games au hotărât să treacă la următoarea generaţie de console şi să utilizeze o schemă de control bazată pe DualShock 4 în detrimental motion controller-ului planificat iniţial. Mai mult, Until Dawn foloseşte acum motorul grafic din spatele shooter-ului Killzone: Shadow Fall, deci prezentarea grafică promite să fie la cel mai înalt nivel.

De asemenea, povestea jocului a fost rescrisă, păstrând însă ideea de bază: un grup de opt prieteni se retrag la o cabană în munţi, fără a şti ce pericole sunt pe cale să înfrunte. Scenariul a fost realizat in colaborare cu Larry Fessenden şi Graham Reznick (ambii cu experienţă în domeniul filmelor horror), iar în distribuţia jocului îi vom regăsi pe actorii Hayden Panettiere (Heroes, Nashville), Rami Malek (Night at the Museum, The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2, Need for Speed) şi Brett Dalton (Agents of S.H.I.E.L.D.). De asemenea, s-a renunţat la perspectiva first person în favoarea uneia third person, mult mai potrivită pentru stilul cinematic al jocului.

Until Dawn va fi lansat în 2015, exclusiv pentru PlayStation 4.

Killzone Shadow Fall

Urmărește Go4Games.ro pe Google News