Watch Dogs a fost amânat!

| 16.10.2013
Watch Dogs a fost amânat!

Veste nu atât de surprinzătoare din tabăra celor de la Ubisoft: Watch Dogs, jocul de acţiune open-world al studioului Ubisoft Montreal a fost amânat până în primăvara anului viitor. Motivul, ca de obicei, este timpul suplimentar necesar pentru a finisa jocul şi a oferi cu adevărat o experienţă de gaming de generaţie următoare.

Watch Dogs era aşteptat pe 22 noiembrie 2013, în aceeaşi zi cu ediţiile next-gen ale fratelui mai mare Assassin’s Creed IV: Black Flag. Era greu de crezut că Ubisoft va arunca în luptă două dintre cele mai importante jocurile ale anului în aceeaşi zi, riscând astfel canibalizarea vânzărilor între cele două titluri. De asemenea, gurile rele vorbesc de nivelul calitativ substandard la care s-a prezentat Watch Dogs la ultimele apariţii publice, zvonurile indicând şi că Ubisoft a luat decizia de a amâna jocul tocmai pentru că acesta, în stadiul actual, nu putea concura cu GTA V.

Astfel, în urma amânarii, Watch Dogs este aşteptat în primăvara lui 2014, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, PlayStation 4 şi Nintendo Wii U.

Watch Dogs

Urmărește Go4Games.ro pe Google News