Watch Dogs la Gamescom 2013 – Dedsec Trailer şi aplicaţie pentru mobile

| 26.08.2013
Watch Dogs la Gamescom 2013 – Dedsec Trailer şi aplicaţie pentru mobile

Deşi aflat în umbra “fratelui mai mare” Assassin’s Creed IV: Black Flag, Watch Dogs a avut o prezenţă semnificativă în cadrul Gamescom 2013. Ubisoft a ales acest moment pentru a prezenta un nou trailer din joc, pe care-l puteţi urmări în continuare.

De asemenea, a fost lansată aplicaţia petru telefoane mobile şi tablete H_IDE by Watch Dogs, prin intermediul căreia utilizatorii îşi pot trimite mesaje vocale cu diferite filtre aplicate pe voce (pentru a nu fi recunoscuţi), pot partaja pe Facebook sau Twitter mesaje text şi imagini encriptate, pot decripta aceste mesaje etc. Aplicatia H_IDE poate fi descarcată de pe AppStore şi Google Play.

Watch Dogs este un joc open-world modern, acţiunea desfăşurându-se într-un Chicago a cărui întreagă infrastructură este controlată de un sistem de operare ce poate fi accesat şi folosit în avantajul eroului principal. Pe lângă operaţiunile de hacking, nu vor lipsi nici dialogurile extinse sau secvenţele de acţiune clasică.

Watch Dogs este aşteptat în Europa începând cu 22 noiembrie 2013, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Nintendo Wii U şi Xbox One.

Watch Dogs

Urmărește Go4Games.ro pe Google News