Xbox One X primeşte o nouă reclamă TV: Feel True Power

Autor: Cosmin Aionita | 23.10.2017
Xbox One X primeşte o nouă reclamă TV: Feel True Power

Microsoft a lansat un spot publicitar pentru noul model de console Xbox One X, aşteptat pe piaţă in aproximativ două săptămâni. Bineînţeles, reclama, pe care o puteţi viziona în clipul de mai jos, pune accent pe specificaţiile hardware ale Xbox One X, cele mai avansate implementate până acum într-o consolă dedicată jocurilor video.

Xbox One X va reprezenta o noua revizie a consolei Xbox One, ce va beneficia de o configuraţie hardware îmbunătăţită semnificativ. Viitoarea consolă are la bază APU-ul Scorpio Engine, format dintr-un procesor x86 bazat pe 8 nuclee AMD Jaguar tactate la 2,3 GHz, precum şi un GPU bazat pe arhitectura AMD Polaris, cu nu mai puţin de 40 de unităţi de calcul tactate la 1172 MHz (peste specificaţiile unui Radeon RX480), capabil de o putere de procesare de 6 TFLOP, şi o memorie de 12 GB GDDR5, cu o lăţime de bandă de 326GB/s.

Aceste specificaţii ar trebui, în teorie, să permită jocurilor să ruleze în rezoluţia nativă 4K (3840×2160), însă nu toate titlurile compatibile vor atinge acest obiectiv, multe apelând la tehnici alternative de renderizare (cum ar fi checkerboarding). De altfel, Microsoft nu impune drept obligatorie această rezoluţie, producătorii având libertatea de a se folosi cum doresc de puterea suplimentară oferită de Xbox One X.

Noua consolă Microsoft va rula exact aceleaşi jocuri ca mai vechile Xbox One şi Xbox One S, fără posibilitatea de a exista titluri exclusive pentru Xbox One X. De asemenea, noua revizie va fi compatibilă cu toate accesoriile deja existente pentru Xbox One.

Xbox One X va fi lansat, la nivel mondial, pe 7 noiembrie 2017, la un preţ echivalent cu 499€.

Xbox One X

Urmărește Go4Games.ro pe Google News