Dragon Ball Xenoverse 2, acum şi în magazinele din România

Autor: Cosmin Aionita | 01.11.2016
Dragon Ball Xenoverse 2, acum şi în magazinele din România

Bandai Namco Entertainment Europe a anunţat disponibilitatea în magazinele de specialitate a jocului Dragon Ball Xenoverse 2. Mult aşteptatul titlu a fost lansat în Europa, Orientul Mijlociu, Australia, Asia şi Africa, in versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC, prin intermediul Steam.

Acţiunea din noul joc are loc la câţiva ani după evenimentele din primul Dragon Ball Xenoverse, jucătorii fiind invitaţi din nou să intre în pielea unui Time Patroller, care a primit chintesenţiala misiune de a readuce pe făgaşul normal evenimentele din cronologia Dragon Ball. Dragon Ball Xenoverse 2 are la bază o reprezentare grafică îmbunătăţită şi un design modern, centrul de operaţiuni din joc fiind reprezentat de Conton City, un oraş de şapte ori mai mare decât omologul său din episodul anterior. Propunându-şi să fie cel mai cuprinzător joc Dragon Ball realizat până acum, Xenoverse 2 introduce noi personaje pe lista sa de eroi deja impresionantă, făcându-şi apariţia preferaţi ai publicului, precum Goku Black, Hit sau Future Trunks.

Mai mult, Dragon Ball Xenoverse 2 propune şi un nou sistem mai robust de personalizare a eroului controlat de jucător, fiind incluse şi upgrade-uri speciale. Noul mod multiplayer promite experienţe epice prin introducerea confruntărilor co-op de tip 6 vs. 1, în care jucătorii vor fi încurajaţi să colaboreze pentru a doborî fioroşii boşi ai acestei lumi fantastice.   

Dragon Ball Xenoverse 2 va fi disponibi din această săptămână şi în magazinele de specialitate din România, în ediţii pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Dragon Ball Xenoverse 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News