Filmul World of Warcraft reînvie din propria cenuşă

| 03.10.2013
Filmul World of Warcraft reînvie din propria cenuşă

Se pare că industria jocurilor video şi cea a filmelor încep să aibă din ce în ce mai multe puncte comune. După ce am putut viziona primul trailer pentru filmul Need for Speed, iar serialul Mortal Kombat Legacy a primit cel de-al doilea sezon, iată că apar noi veşti legate de filmul World of Warcraft.

Legendary Pictures tocmai a anunţat o nouă dată de lansare pentru filmul inspirat de MMO-ul celor de la Blizzard, premiera fiind planificată pentru 18 decembrie 2015. Filmul World of Warcraft este descris drept „o aventură de proporţii epice în care lumi întregi se vor ciocni”, cu un buget de 100 de milioane de dolari, la cârma proiectului aflându-se regizorul Duncan Jone (care are deja la activ SF-urile Source Code şi Moon). Charles Leavitt va scrie scenariul, în timp ce Universal Pictures se va ocupa de distribuţia filmului.

Planurile de a aduce World of Warcraft pe marile ecrane datează din 2006, când Blizzard Entertainment şi Legendary Pictures au semnat un acord în acest sens. Aşteptat iniţial în 2009, filmul World of Warcraft a suferit numeroase amânări, regizorul de la acea vreme, Sam Raimi (trilogia Spider-Man), alegând să părăsească proiectul.

World of Warcraft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News