Heroes of The Storm a primit o dată de lansare oficială!

Autor: Cosmin Aionita | 21.04.2015
Heroes of The Storm a primit o dată de lansare oficială!

După ce Go4games v-a oferit în prima parte a acestui an sute de keys pentru closed beta-ul acestui joc, iată ca Blizzard Entertainment a anunţat în sfârşit data de lansare a versiunii finale pentru Heroes of The Storm. Astfel, alternativa celor de la Blizzard la popularele League of Legends sau Dota 2 va deveni disponibilă, în versiune finală, pe 2 iunie 2015. Mai mult, Heroes of The Storm va intra în stadiu Open Beta (acces nelimitat pentru orice jucător) pe 20 mai 2015, progresul înregistrat urmând să se transfere şi către versiunea finală a jocului.

Cu o suită de personaje legendare din universurile Blizzard (Warcraft, StarCraft, Diablo, The Lost Vikings), Heroes of the Storm invită jucătorii să-şi măsoare forţele în modurile de gameplay specifice, precum Cooperative sau Quick Match. Jucătorii experimentaţi pot forma echipe şi se pot aventura în confruntări pe măsura abilităţilor şi a experienţei dobândite.

La momentul lansării de la începutul lunii iunie, Heroes of The Storm va oferi peste 30 de eroi şi şapte hărţi, fiecare cu provocări unice pe care jucătorii trebuie să le depăşească, personaje şi hărţi suplimentare urmând să fie adăugate în viitor. Jucătorii îşi vor putea personaliza eroii cu ajutorul skin-urilor şi vor putea alege dintr-o multitudine de mount-uri care îi pot ajuta să se deplaseze mai rapid pe hartă.

Pentru a celebra lansarea Heroes of the Storm, Blizzard Entertainment va susţine un eveniment ce va fi transmis în direct de la Londra, pe data de 1 iunie 2015. Mai multe informaţii în legătură cu acest eveniment vor fi disponibile în curând.

Ca o noutate pentru un astfel de joc, disponibil în mod normal în regim Free-to-Play, jucătorii vor putea intra în lumea din Heroes of the Storm şi prin intermediul partenerilor retail din România, de unde se va putea achiziţiona un Starter Pack la un preţ recomandat de 89,90 lei, cu aproximativ 66% mai puţin faţă de costul total al tuturor item-urilor incluse în acest pachet. Heroes of The Storm Starter Pack va include cinci eroi, un skin şi un mount exclusiv:

Eroi: Zeratul, Li Li, Jaina, Zagara şi Sonya
Skin: Zeratul Ronin
Mount: Gold Tiger

Aşadar, jucătorii vor avea ocazia să încerce Heroes of The Storm, în versiunea sa finală pentru PC şi Mac, începând cu 2 iunie 2015. Cei pe care nu îi deranjează titulatura de Open Beta vor putea să se aventureze în joc cu două săptămâni mai devreme, de pe 20 mai 2015.

Heroes of The Storm

Urmărește Go4Games.ro pe Google News