Sea of Thieves – trailer nou şi dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 14.12.2017
Sea of Thieves - trailer nou şi dată de lansare

Microsoft a prezentat pe scena de la The Game Awards 2017 un nou trailer pentru Sea of Thieves, dezvăluind prin intermediul acestuia data de lansare a MMO-ului cu piraţi dezvoltat de studioul Rare. Astfel, Sea of Thieves va fi lansat pe Xbox One şi PC (Windows 10) începând cu 20 martie 2018, la un preţ recomandat de 59,99$ / 49,99£ / 69,99€.

Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Sea of Thieves vor primi acces la sesiunea de testare closed Beta ce urmează să se desfăşoare înainte de lansarea jocului, precum şi pachetul bonus de item-uri in-game Black Dog Pack.

Sea of Thieves este un joc de tip MMO în care participanţii au ocazia de a deveni piraţi. Aceştia se vor putea organiza în echipaje, vor putea naviga la bordul corăbiilor, vor putea lupta împotriva altora echipaje similare pentru supremaţia oceanelor şi comori de neimaginat. Un accent deosebit va fi pus pe lucrul în echipă, jocul fiind gândit în jurul conceptului de cooperare.

Sea of ThievesSea of Thieves

Sea of Thieves va oferi funcţionalitate completă cross-platform între versiunea pentru Xbox One a jocului şi ediţia pentru PC (Windows 10), fiiind inclus în programul Xbox Play Anywhere, cu o lansare simultană planificată pentru prima parte a anului 2018, atât pe consolele Xbox One, cât şi pe PC-urile echipate cu Windows 10.

Sea of Thieves va fi lansat pe 20 martie 2018, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10).

Sea of ThievesSea of Thieves

Sea of ThievesSea of Thieves

Urmărește Go4Games.ro pe Google News