Asphalt 8: Airborne – trailer video cu jocul lansat pentru Android şi iOS

| 22.08.2013
Asphalt 8: Airborne - trailer video cu jocul lansat pentru Android şi iOS

Gameloft a pus la dispoziţie ultimul trailer cu jocul Asphalt 8: Airborne, disponibil pentru vizionare înaintea evenimentului de lansare oficial. Oferit pentru platforma Android şi iOS, Asphalt 8: Airborne este un joc cu maşini în cel mai pur stil arcade, dedicat amatorilor de viteză.

Asphalt 8: Airborne

Realizat în jurul unui motor grafic performant, optimizat pentru ecranul Retina al noii tablete Nexus 7 şi capabil să redea un nivel al detaliilor apropiat titlurilor pentru consolă, Asphalt 8: Airborne încântă simţurile prin manevre spectaculoase ce sfidează gravitaţia şi efecte speciale animate cu un motor de fizică performant.

În modul carieră, jocul ne poartă printr-un total de 180 competiţii, la care putem participa alegând dintr-o colecţie de 47 maşini diferite. Printre modurile de joc disponibile se numără simultaneous online multiplayer – folosit pentru curse desfăşurate simultan între mai mulţi jucători conectaţi în reţea, respectiv asynchronous challenges – prin care putem lua parte la curse separate, urmând ca timpii obţinuţi să fie comparaţi mai târziu într-un clasament general.

Asphalt 8

Asphalt 8: Airborne dispune de 8 hărţi diferite (dintre care 7 sunt complet noi), ce ne poartă pe străzile aglomerate din Londra şi Tokyo, trasee prăfuite din deşertul Nevada şi drumuri îngheţate din Islanda. Ultima hartă aduce o versiune îmbunătăţită a circuitului de la Monaco. Pentru şi mai mult realism cursele se vor desfăşura în condiţii meteo variate, incluzând ploaie şi ninsoare, totul pentru o experienţă de joc cât mai imersivă.

Amatorii de jocuri cu maşini de curse vor putea achiziţiona noul Asphalt 8: Airborne contra unui preţ modic de 0.99 dolari.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News