Assassin’s Creed III: Liberation, o nouă aventură pentru PlayStation Vita

| 13.07.2012
Assassin’s Creed III: Liberation, o nouă aventură pentru PlayStation Vita

În cadrul conferinţei de presă ţinute de Sony cu ocazia E3 2012, a fost anunţat faptul că PlayStation Vita va primi propriul titlu din seria Assassin’s Creed, ce va fi lansat simultan cu Assassin’s Creed III.

Este vorba despre Assassin’s Creed III: Liberation, a cărui acţiune se va desfăşura în intervalul 1765-1780, în zona oraşului american New Orleans. De această dată, vom avea parte de o eroină (o premieră pentru serie) – Aveline de Grandpré, o asasină de naţionalitate franceză cu origini africane. Pe lângă New Orleans, jucătorii vor avea ocazia să exploreze şi mlaştinile din Louisiana Bayou, unde se vor putea confrunta cu diferite ameninţări, pornind de la traficanţi şi bandiţi şi ajungând până la crocodili.

Assassin’s Creed III: Liberation este dezvoltat de studioul Ubisoft din Sofia, producătorii promiţând că jocul va include şi o componentă multiplayer, special adaptată posibilităţilor oferite de consola PlayStation Vita. De asemenea, Liberation va putea comunica cu versiunea de PlayStation 3 a lui Assassin’s Creed III, conectarea celor două jocuri urmând să deblocheze anumite bonusuri.

Assassin’s Creed III: Liberation va fi lansat pe 31 octombrie 2012, pentru PlayStation Vita.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News