Revoluţie în domeniul controlului shooterelor pe tablete?

| 15.02.2013
Revoluţie în domeniul controlului shooterelor pe tablete?

Ben Cousins (fost producător executiv pentru titlurile seriei Battlefield) şi noua sa echipă de la Scattered Entertainment (ai cărei membri au experienţă cu titluri precum Halo sau Far Cry) sunt pe cale să revoluţioneze modul în care vor fi jucate shooterele pe tabletele sau telefoanele echipate cu ecrane sensibile la atingere.

Oricine a încercat un FPS pe un astfel de dispozitiv ştie că metodele de control ce încearcă să emuleze stick-urile unui gamepad de consolă sunt greoaie şi, de multe ori, nu funcţionează aşa cum ar trebui. Cousins şi echipa sa au în lucru The Drowning, un first person shooter cu o schemă de control complet diferită, explicată în detaliu în trailerul de mai jos.

Rămâne de văzut dacă soluţia propusă de The Drowning se va impune pe piaţa jocurilor pentru tablete şi va fi capabilă să aducă aceste titluri cu un pas mai aproape de complexitatea creaţiilor dedicate PC-ului sau consolelor tradiţionale.

The Drowning spune povestea unui tip nemaivăzut de petrol, capabil să transforme orice fiinţă atinsă într-un veritabil monstru. Jocul va fi lansat în cursul acestui an în regim Free-to-play pentru iPad şi iPhone.

The Drowning

Urmărește Go4Games.ro pe Google News