Street Fighter X Tekken pentru PlayStation Vita va primi 12 personaje în plus

| 23.02.2012
Street Fighter X Tekken pentru PlayStation Vita va primi 12 personaje în plus

Cei de la Capcom au anunţat deja că au de gând să lanseze Street Fighter X Tekken în luna martie pentru Xbox 360 şi PlayStation 3. De asemenea, a fost confirmat faptul că jocul în care personajele din seria Street Fighter se vor confrunta cu cele din universul Tekken va fi lansat pentru PC în luna mai a acestui an. Singura necunoscută din această ecuaţie rămânea ediţia pentru PlayStation Vita a jocului.

Iată că şi aceste nelămuriri au fost eliminate: Capcom a anunţat că Street Fighter X Tekken pentru PlayStation Vita va fi lansat în această toamnă, versiune portabilă a jocului urmând să beneficieze de nu mai puţin de 12 personaje exclusive, care nu îşi vor face apariţia în celelalte ediţii ale lui Street Fighter X Tekken.

Este vorba despre Blanka, Cody, Dudley, Elena, Guy şi Sakura (din universul Street Fighter), precum şi Alisa, Bryan, Christie, Jack, Lars si Lei (din tabăra Tekken). Acestea se adaugă celorlalte personaje exclusive de pe consolele PlayStation (PS3 şi PS Vita): Cole MacGrath (din seria inFamous), Toro şi Kuro (pisicile PlayStation), Mega Man şi Pac-Man.

Se pare că utilizatorii de PlayStation Vita nu vor duce lipsă de jocuri de fighting: Street Fighter X Tekken este cel mai nou membru al unei liste cuprinzătoare, din care fac parte deja Ultimate Marvel vs. Capcom 3, Reality Fighters sau Mortal Kombat.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News