The Elder Scrolls: Blades, dezvăluit la E3 2018

Autor: Cosmin Aionita | 17.06.2018
The Elder Scrolls: Blades, dezvăluit la E3 2018

Bethesda a dezvăluit, în cadrul conferinţei susţinute de companie la E3 2018, un nou joc al seriei The Elder Scrolls dezvoltat special pentru dispozitivele mobile. Şi, chiar dacă se adresează utilizatorilor de iPhone, iPad şi telefoane bazate pe Android, The Elder Scrolls: Blades va oferi o experienţă completă pentru fanii seriei, cu grafică de cel mai înalt nivel, quest-uri, arme şi armuri de colecţionat, skill-uri upgradabile, tot felul de magii şi bătălii în timp real.

Jucătorii vor avea ocazia de a intra în pielea unui membru al Order of the Blades, exilat şi forţat să se reîntoarcă în oraşul său natal, pe care îl găseşte însă în ruine. Astfel, rezolvând quest-uri şi câştigând experienţă, eroul va putea să-şi reclădească oraşul, fiecare jucător urmând să-şi poată dezvolta propriul oraş unic.

Pe lângă campania propriu-zisă, în The Elder Scrolls: Blades jucătorii se vor mai putea aventura în două alte moduri de joc separate: Abyss, un dungeon generat aleatoriu care nu se termină niciodată, monştrii şi provocările întâlnite devenind din ce în ce mai dificile, precum şi Arena, unde doi jucători se pot confrunta direct într-o bătălie 1vs1.

Indiferent de modul de joc ales, The Elder Scrolls: Blades va putea fi jucat atât în mod landscape, unde va fi folosita o schemă de control pentru două mâini, cât şi în mod portrait, jocul putând fi controlat astfel doar cu degetele de la o singură mână.

The Elder Scrolls: Blades va fi disponibil în mod gratuit, în această toamnă, pentru dispozitivele bazate pe iOS (iPhone şi iPad) şi Android, cu promisiunea că jocul urmează să fie lansat ulterior şi pentru alte platforme, inclusiv cele dedicate realităţii virtuale.

The Elder Scrolls BladesThe Elder Scrolls Blades

The Elder Scrolls BladesThe Elder Scrolls Blades

Urmărește Go4Games.ro pe Google News