Bloodborne a fost amânat

Autor: Cosmin Aionita | 12.11.2014
Bloodborne a fost amânat

Sony Computer Entertainment a anunţat, prin intermediul PlayStation Blog, că Bloodborne, RPG-ul produs de studiourile From Software şi Sony Studio Japan, nu va mai fi lansat în februarie, asa cum fusese anunţat iniţial. Din fericire, amânarea nu este de lungă durată, Bloodborne fiind acum aşteptat în Europa pe 25 martie 2015 (28 martie pentru UK).

Deşi motivul invocat pentru amânare este clasica nevoie de aplica straturi suplimentare de finisare jocului, este posibil ca lucrurile să fie mult mai simple de atât. În februarie se va lansa un alt joc important, exclusiv pentru PS4 – The Order: 1886, iar Sony nu doreşte ca aceste două titluri să-şi canibalizeze vânzările între ele. De asemenea, pe 24 februarie este aşteptat şi The Witcher 3: Wild Hunt, un alt potenţial concurent direct pentru Bloodborne.

Bloodborne este noul joc al autorilor deja faimoaselor Demon’s Souls şi Dark Souls. Deşi nu este vorba de o continuare directă pentru niciunul dintre titlurile Souls, Bloodborne va fi extrem de asemănător cu aceste jocuri. În noul joc, eroul va putea folosi chiar şi arme de foc pentru a-şi elimina inamicii.

Bloodborne va fi lansat pe 25 martie 2015, exclusiv pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News