Bloodborne – Story Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 19.02.2015
Bloodborne – Story Trailer

Sony Computer Entertainment a lansat un nou trailer pentru Bloodborne, RPG-ul produs de studiourile From Software şi Sony Studio Japan. De această dată, noul clip se opreşte asupra poveştii ce va sta în spatele acestui succesor spiritual pentru Demon’s Souls şi seria Dark Souls.

Chiar dacă nu poartă acelaşi nume, fanii vor recunoaşte imediat asemănările dintre Bloodborne şi celelalte titluri ale studioului From Software: Demon’s Souls (lansat în exclusivitate pentru PlayStation 3) şi seria Dark Souls (ale cărei titluri sunt disponibile pe PC, Xbox 360 şi PlayStation 3, iar în curând pe noile PlayStation 4 şi Xbox One). În plus, în Bloodborne, eroii vor putea purta şi folosi arme de foc pentru a-şi elimina inamicii.

Nu în ultimul rând, Bloodborne va beneficia de Chalice Dungeons, niveluri subterane generate aleatoriu cu un grad imens de rejucabilitate. Aceste dungeon-uri vor diferi de la jucător la jucător, producătorii lăudându-se că doi eroi nu vor putea genera aceeaşi combinaţie de item-uri şi, implicit, nici aceeaşi configuraţie a dungeon-ului. Totuşi, având în vedere că atât monştrii întâlniţi, precum şi boşii şi dificultatea per ansamblu vor diferi de la un dungeon la altul, jucătorii îşi pot invita prietenii pentru a “rezolva” împreună un astfel de nivel generat aleatoriu.

Bloodborne va fi lansat pe 25 martie 2015, exclusiv pentru PlayStation 4.

Bloodborne

Urmărește Go4Games.ro pe Google News