Code Vein a primit noi secvenţe de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 03.10.2017
Code Vein a primit noi secvenţe de gameplay

Şi-au făcut apariţia noi secvenţe de gameplay din Code Vein, viitorul RPG produs de Bandai Namco Entertainment şi inspirat de seria Dark Souls. Le puteţi urmări în cadrul acestui articol.

Acţiunea din Code Vein se desfăşoară în viitorul nu foarte îndepărtat, în care lumea, aşa cum o cunoaştem, este distrusă de o epidemie misterioasă. Zgârie-norii semeţi, un simbol al prosperităţii de odinioară, s-au transformat în morminte ale trecutului umanităţii, străpunse de aşa numitele Thorns of Judgement.

O societate secretă de Revenants, denumită Vein, a reuşit să supravieţuiască folosindu-se de puterile lor sfinte, dobândite în schimbul sacrificării propriilor amintiri. Nici în această ultimă fortăreaţă supravieţuitorii nu sunt însă în siguranţă deplină: fiind mereu însetaţi de sânge, ei riscă să cedeze blestemului pe care-l poartă şi să devină unul dintre aşa numiţii Lost, creaturi lipsite de discernământ şi de orice trăsătură umană.

Code Vein este un RPG care pune jucătorul în rolul unui astfel de Revenant. După ce porneşte din Vein, fiecare jucător va trebui să-şi aleagă un partener dintre locuitorii ultimei fortăreţe şi să pornească la drum în căutarea amintirilor pierdute. Lumea de joc este plină de pericole, fiind populată de nenumăraţi oponenţi şi boşi monstruoşi, care vor pune la grea încercare abilităţile eroilor.

Code Vein va fi lansat în cursul anului 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News