Deus Ex: Human Revolution – Missing Link DLC Trailer şi imagini

| 12.09.2011
Deus Ex: Human Revolution – Missing Link DLC Trailer şi imagini

După ce săptămâna trecută cei de la Square Enix au anunţat Missing Link, primul pachet DLC pentru Deus Ex: Human Revolution, publisherul nipon vine astăzi cu două noi veşti legate de acest joc. Astfel, dupa ce site-urile de vânzări anunţau că Deus Ex: Human Revolution s-a vândut în peste 600.000 de exemplare în prima săptămână pe piaţă, Square Enix a confirmat faptul că deja au fost livrate către magazinele de profil nu mai puţin de 2 milioane de exemplare ale jocului (fără a contoriza ediţiile digitale comercializate prin intermediul Steam).

Cea de-a doua veste este legată, după cum ne aşteptam, de Missing Link, publisherul oferind primele imagini din acest DLC (le găsiţi în galeria de mai jos), precum şi un nou trailer dedicat acestui pachet de conţinut suplimentar, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Acţiunea din Missing Link se va desfăşura pe un cargobot, povestea explicând ce s-a întamplat cu eroul Adam Jensen într-un anumit interval mai puţin evident al firului narativ din jocul iniţial. Capturat şi torturat, Jensen este nevoit să se descurce fără implanturile sale originale, dezactivate de forţele Belltower. Astfel, pe parcursul acestui capitol suplimentar din Human Revolution, jucătorii vor avea ocazia să-şi „remodeleze” personajul cu implanturi noi-nouţe, numai bune pentru a face faţă mediilor noi de joc şi noilor personaje din Missing Link.

DLC-ul Missing Link pentru Deus Ex: Human Revolution va fi lansat în octombrie, pentru PC (Steam), PlayStation 3 (PSN) şi Xbox 360 (Xbox Live).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News