Diablo III soseşte pe Nintendo Switch în noiembrie

Autor: Cosmin Aionita | 14.09.2018
Diablo III soseşte pe Nintendo Switch în noiembrie

Anunţată chiar înainte de Gamescom 2018 şi prezentată în detaliu în cadrul expoziţiei din Koln (unde participanţii puteau încerca chiar şi un demo jucabil), versiunea pentru Nintendo Switch a deja celebrului Diablo III îşi va face apariţia la începutul lunii noiembrie.

Astfel, Diablo III: Eternal Collection pentru Nintendo Switch va fi lansat, atât în format fizic, cât şi digital, începând cu 2 noiembrie 2018, la un preţ de vânzare recomandat echivalent cu 59,99€. La fel ca în cazul ediţiilor pentru PlayStation 4 şi Xbox One ale Eternal Collection, pachetul pentru Nintendo Switch va include toate componentele jocului, pornind de la campania principală, expansion-ul Reaper of Souls, clasa de erou Necromancer, modurile de joc Adventure şi Seasons etc.

În plus, ediţia pentru Nintendo Switch va oferi suport atât pentru Joy-con-uri, cât şi pentru Pro Controller, dar şi o gamă variată de opţiuni când vine vorba de multiplayer: jucătorii se vor putea aventura în grupuri de câte maximum patru persoane, fie pe aceeaşi consolă Nintendo Switch, fie conectând direct până la patru console, dar şi online prin intermediul serviciului Nintendo Switch Online.

Cât despre latura tehnică a jocului, Diablo III va rula pe Nintendo Switch cu un framerate de 60 de cadre pe secundă, în rezoluţie nativă 720p (1280×720), în modul portabil de utilizare a consolei, sau 960p (1707×960), în modul docked (atunci când consola este conectată la TV).

Diablo III: Eternal Collection pentru Nintendo Switch va fi lansat pe 2 noiembrie 2018.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News