Divinity: Original Sin 2 soseşte şi pe console în vara acestui an

Autor: Cosmin Aionita | 06.04.2018
Divinity: Original Sin 2 soseşte şi pe console în vara acestui an

Bandai Namco Entertainment a anunţat că jocul Divinity: Original Sin 2, dezvoltat de Larian Studios şi câştigător a mai multe premii, va fi lansat şi pe consolele Xbox One şi PlayStation 4 în august 2018. Ca urmare a succesului răsunător înregistrat de versiunea pentru PC în 2017 (jocul cu cel mai mare scor de pe Metacritic de anul trecut pentru platforma PC), Bandai Namco Entertainment a încheiat un parteneriat cu Larian Studios prin intermediul căruia publisher-ul va aduce Divinity: Original Sin 2 şi pe console. Astfel, şi jucătorii de pe PlayStation 4 şi Xbox One vor putea încerca unul dintre cele mai captivante RPG-uri dezvoltate vreodată.

Divinity: Original Sin 2 este un RPG de tip sandbox, care încurajează improvizaţia şi experimentarea, având la bază „reguli care au fost făcute pentru a fi încălcate”. Jocul se desfăşoară în lumea imaginară Rivellon, în care jucătorii au libertatea să meargă unde doresc, să vorbească cu cine vor şi să interacţioneze în moduri nemaiîntâlnite în alte RPG-uri. Se poate alege dintre şase personaje unice, fiecare având propria poveste, personalitate şi misiuni: Red Prince, un om-şopârlă de viţă nobilă, trufaş, dar curajos, Sebille, un asasin elf, Lohse, un muzician posedat, Ifan ben-Mezd, un fost soldat devenit mercenar, Beast, un pitic devenit din rebel pirat şi Fane, un strigoi, membru al de mult uitatei rase Eternal.

Versiunea pentru console a jocului Divinity: Original Sin 2 le va oferi jucătorilor o interfaţă personalizată, menită să faciliteze parcurgerea jocului nu doar de unul singur, dar şi în modul cooperativ cu patru jucători online sau doi jucători în modul split-screen local. Noi update-uri de conţinut suplimentar şi opţiuni de joc vor fi anunţate în perioada rămasă până la lansare.

Dezvoltarea Divinity: Original Sin 2 a început în august 2016, prin intermediul unei campanii Kickstarter încununate de succes, care a adunat fonduri de peste 2 milioane de dolari de la 40.000 de susţinători. Versiunile de Xbox One şi PlayStation 4 ale Divinity: Original Sin 2 vor fi disponibile în format fizic şi digital în cursul lunii august 2018.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News