Final Fantasy XV – Square Enix promite că va lansa jocul în 2016

Autor: Cosmin Aionita | 04.01.2016
Final Fantasy XV - Square Enix promite că va lansa jocul în 2016

Hajime Tabata. regizorul ce se ocupă de Final Fantasy XV, a postat un mesaj pe blogul celor de la Square Enix: pe lângă urările de „La multi ani!”, acesta promite şi că jocul va fi în sfârşit finalizat şi lansat în cursul acestui an.

Ca de obicei, am primit şi promisiunile conform cărora echipa producătoare din cadrul Square Enix depune toate eforturile posibile pentru ca Final Fantasy XV să fie un joc cât mai bun, de care să se bucure toţi fanii seriei.

Final Fantasy XV

Final Fantasy XV face parte din acea nefericită categorie de jocuri amânate de foarte multe ori, aceasta fiind anunţat iniţial în 2006, sub numele de Final Fantasy Versus XIII. După amânări peste amânări, Square Enix a hotărât să redenumească jocul în Final Fantasy XV şi să-l redirecţioneze către noua generaţie de console – PlayStation 4 şi Xbox One.

Mai mult, Final Fantasy Type-0 HD pentru PlayStation 4 şi Xbox One a inclus o varianta demo jucabilă a lui Final Fantasy XV denumită Episode Duscae, care, la rândul său, a beneficiat de un update (versiunea 2.0).

Final Fantasy XV este aşteptat în 2016, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News