Missing Link, primul pachet DLC pentru Deus Ex: Human Revolution

| 05.09.2011
Missing Link, primul pachet DLC pentru Deus Ex: Human Revolution

Deus Ex: Human Revolution este de departe unul dintre cele mai reuşite jocuri apărute 2011, titlul realizat de studioul Eidos Montreal fiind lăudat de mai toate publicaţiile de profil de pe mapamond. Pentru a sărbători acest success mediatic (dar şi vânzările de peste 600.000 de exemplare înregistrate de Human Revolution în prima sa săptămână pe piaţă), Square Enix a anunţat primul pachet de conţinut suplimentar pentru noul Deus Ex – Missing Link.

Astfel, acţiunea din Missing Link se va desfăşura pe un cargobot, acest DLC explicând ce s-a întamplat cu eroul Adam Jensen într-un anumit interval mai puţin evident al poveştii din jocul iniţial. Capturat şi torturat, Jensen este nevoit să se descurce fără implanturile sale originale, dezactivate de opresorii săi – forţele Belltower. Astfel, pe parcursul acestui capitol suplimentar din Human Revolution, jucătorii vor avea ocazia să-şi „remodeleze” personajul cu implanturi noi-nouţe, numai bune pentru a face faţă noilor medii de joc şi noilor personaje din Missing Link.

Deus Ex: Human Revolution Missing Link

DLC-ul Missing Link pentru Deus Ex: Human Revolution va fi lansat în luna octombrie, nefiind anunţat încă preţul la care acesta va fi comercializat.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News