The Witcher 3 la E3 2013: trailer şi imagini noi

| 14.06.2013
The Witcher 3 la E3 2013: trailer şi imagini noi

The Witcher 3: Wild Hunt a fost una dintre apariţiile neaşteptate din conferinţa de presă Microsoft de la E3 2013. Polonezii de la CD Projekt au prezentat primul trailer de gameplay al jocului, pe care îl puteţi urmări în continuare, precum şi noi imagini din The Witcher 3, grupate în galeria ataşată.

The Witcher 3: Wild Hunt va avea o lume de joc complet deschisă, cam de 40 de ori mai întinsă decât cea din The Witcher 2 (şi cu 20% mai mare decât ceea ce are de oferit The Elder Scrolls V: Skyrim), care va necesita aproximativ 40 de minute pentru a fi parcursă călare de la un capăt la celălalt. Eroul va fi acelaşi Geralt of Rivia, de această dată însă acesta recăpătându-şi întreaga memorie. The Witcher 3 va oferi de două ori mai multe secvenţe cinematice decât predecesorii săi, producătorii pregătind peste 100 de ore de quest-uri.

The Witcher 3

The Witcher 3: Wild Hunt va avea la bază un nou motor grafic, CDRED Engine 3, conceput special pentru a reda vasta lume din joc fără apariţia timpilor de încărcare. Geralt va putea călători unde doreşte în cadrul acestui mediu de joc, unele arii fiind însă mult mai dificile decât altele (metoda de a evita level scalling-ului). Geralt va fi capabil să folosească şi mijloace rapide de transport, cum ar fi caii sau ambarcaţiunile.

The Witcher 3: Wild Hunt va fi lansat in 2014, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News